top of page

OPEN HUIS

Vrijdag 19 april 19:30 tot 23:00

Een keer in de maand zetten wij onze deuren open en organiseren we een bonte avond met muziek en een expositie. De ateliers staan open en we geven graag een rondleiding door onze villa.

20:00 Tinta Bossa

Schermafbeelding 2024-04-08 144941.png

Expositie

Tinta Bossa als band  is een professioneel muzikaal ensemble, geïnspireerd door de Braziliaanse Bossa Nova en is uniek door het componeren van eigen nummers in deze stijl. Tinta Bossa creëert daarmee een unieke, prachtige  sound! Zij nodigt je uit om te luisteren naar de klanken van de Bossa Nova, music from Brasil........... Zij neemt je mee naar Braziliaanse sferen van zon, kleur, warmte en passie!

Screenshot 2024-04-08 at 15-09-39 Artbyvie (_artbyvie) • Instagram-foto's en -video's.png

21:15 Mirjam Tideman

Mirjam Tideman Ruïnes - foto Boy Hazes.jpg

Met haar ontroerende en hilarische liedjes baant Mirjam Tideman zich in haar korte kleinkunstvoorstelling ‘Ruïnes’, samen met haar publiek, een weg langs verval, ineenstorting en de vergankelijkheid van het bestaan. Zwaar op de maag? Welnee. Mirjam staat bekend om haar zelfspot en flinke dosis humor. In haar eigen stijl, die zich ergens tussen Bram Vermeulen en Brigitte Kaandorp bevindt, graaft Mirjam, als archeoloog van de 21ste eeuw, allerlei persoonlijke ruïnes op: van de ongemakkelijkheid van een sportdag tot het verlies van een geliefde. Grappig, herkenbaar en ontroerend.

In 2020 I took an orientation course at the Rietveld academy.

After this, I started looking for a studio to have a place to create things for myself.

In Hoofddorp at the cultural incubator GinDS I found my place to make and create everything I want.

A place where everything is good, everything is allowed and anything can be made.

Regularly friends, family and artists come with me to share this space. 

I take materials that I find on the street and give them a second life.

For me, 'making' is a reflection of everyday life.

Inspired by daily surroundings, people, colors, events, I try to transform this into image or text.

Making gives me energy and a broader view of life.

I like to make, sometimes aimlessly, sometimes with a purpose, intuitively, without assessments. Making just to be.

20:30 Cas Heim

Schermafbeelding 2024-04-08 150226.png

Voor Cas Heim; de in Utrecht gevestigde drummer, zanger en songwriter draait het allemaal om muzikaliteit. De connectie tussen ritme, harmonie, melodie en tekst is iets waar hij continu naar zoekt in zijn spel en composities. In zijn gedachten bezoekt Cas veel verschillende plekken en kiest hij speciale momenten uit om over te schrijven, waargebeurd of fictie. Met zijn muziek nodigt hij de luisteraar uit om deel te nemen aan die gedachten-reis. Zijn nummers zijn pop georiënteerd maar opgebouwd met jazz en soul klanken. Die klanken zijn afgeleid van de diverse cd’s die zijn ouders elke zomer draaiden in de auto, als van de concerten waar hij naartoe gaat van hedendaagse artiesten als Madison Cunningham en Ruben Hein.

bottom of page